Verkkokaupan ehdot

Alla olevat yleiset ehdot ovat voimassa tehdessäsi tilauksia verkkokaupasta. Huomioithan, että ehdot voivat muuttua. Tilaamalla tuotteitamme hyväksyt kauppaehtomme.

Verkkokauppamme noudattaa Kilpialu- ja kuluttajaviraston säännöstöä koskien etämyyntiä:

Tilaus

Tilaus voidaan tehdä verkkokaupassamme www.saidanverhoomo.fi, puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä toimipisteessämme. Saidan verhoomo & Vintage Ky (myöhemmin palveluntarjoaja) pidättää oikeuden tuotteiden mahdolliseen loppuunmyyntiin sekä varastosaatavuuden virheellisiin tietoihin. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksella. Voidaksesi tilata tuotteita verkkokaupastamme sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan kirjallinen hyväksyntä tilaukselle. Ostamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat kauppaehdot ja vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden.

Huomioithan, että saatat tarvita voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen (passi, ajokortti tai henkilökortti) voidaksesi vastaanottaa pakettisi.

Hinnat

Saidan verhoomo & Vintage Ky:n verkkokaupassa on nähtävillä tuotteiden arvonlisäverollinen hinta. Tarjoushinnat ovat voimassa niille ilmoitetun voimassaolon ajan. Alennetut hinnat ja tarjoukset, joille ei ole erikseen merkitty viimeistä voimassaolo päivää, ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää tai kun palveluntarjoaja päättää tarjouksen.

Tilauksesi loppusummaan lisätään toimituskulut (normaali toimituskulu on 9,90 € tuotteen painaessa lähetyspakkauksineen alle 35 kg). Toimituskulu voi olla merkittävästi suurempikin, mikäli kyseessä on suurikokoinen tuote tai mittatilaustyö. Pidätämme oikeuden tarkistaa toimituskulun ja tiedottaa asiakasta toimituskulusta tilausvahvistuksen yhteydessä. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus, mikäli hän ei hyväksy vahvistamaamme toimituskulua. Saidan verhoomo & Vintage Ky  pidättää oikeuden mahdollisiin kirjoitus- ja hinta virheisiin verkkokaupassamme. Pidätämme oikeuden muokata tilausta kuluttajansuojalain määrittelemien rajojen puitteissa. Informoimme mahdollisista virheistä tai hinta-muutoksista asiakasta mahdollisimman pikaisesti, yleensä tilausvahvistuksen yhteydessä.

Puhelujen hinta maksaa normaalin pvm/mpm:n verran. Lisätietoja saat liittymäsi tarjoajalta.

Alennukset ja tarjoukset

Tarjous- ja alennuskoodit ovat asiakaskohtaisia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin eikä vaihtaa rahaksi.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat maksuvaihtoehdot:

1) Maksu verkkopankissa
Verkkokaupassa maksat ostoksesi suoraan omassa verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Valitse tilauksen yhteydessä oman verkkopankkisi painike ja hoida maksu saamiesi ohjeiden mukaan. Verkkopankkipalvelun tuottaa Checkout Finland.

2) Korttimaksu
Verkkokaupassa maksat ostoksesi suoraan kortilla tilauksen yhteydessä. Hyväksymme kaikki yleisimmät luottokortit. Korttimaksupalvelun tuottaa Checkout Finland.

Toimitus

Toimitusehdot
Tavoitteemme on lähettää varastotuotteet viimeistään viiden arkipäivän kuluttua tilauksen vahvistamisesta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan. Kiireisinä myyntikausina toimitus voi kestää hieman kauemmin.

Peruuttamisoikeus
Sinulla on aina 14 päivän peruuttamisoikeus vastaanotettuasi kaikki tilaamasi tuotteet. Peruuttamisoikeus ei koske yksittäisiä tuotteita, joita suurin osa verkkokaupan tuotteista on.  Yksittäisellä tuotteella tarkoitetaan räätälöityä uniikkikappaletta. Lisätietoa Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivulla tässä.

Palauttaessasi tuotteita tulee niiden olla täysin käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Saidan verhoomo & Vintage Ky pidättää oikeuden sulkea asiakastilin, mikäli sillä on syy epäillä petosta tai palautukset ovat toistuvia.

Jos haluat käyttää peruuttamissoikeuttasi, tulee asiasta ilmoittaa palveluntarjoajalle puhelimitse tai sähköpostitse. On tärkeää, että lähetät tuotteen/tuotteet meille välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olet ilmoittanut meille käyttäväsi peruuttamisoikeuttasi. Palautusosoite on Saidan Verhoomo & Vintage Ky, Mustapuronkatu 26, 15300 Lahti.

Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin ilman muutoksia ja mieluiten alkuperäispakkauksissaan. Palauta tuotteen kaikki osat, vaikka ne olisivat vioittuneita.

Tuotepalautuksesta asiakas maksaa postimaksut.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Jos haluat vaihtaa tuotteen, palauta vaihdettava tuote ja ilmoita siitä meille palautuksen yhteydessä. Mikäli palautettua tuotetta on selvästi käytetty tai se on vahingoittunut tilaajan vastuulla ollessaan, pidätämme oikeuden huomioida tuotteen arvonvähennyksen palautussummassa. Mikäli katsomme, että tuote on menettänyt kaiken arvonsa, pidätämme oikeuden olla palauttamatta rahoja.

Maksun palautus

Tuotepalautuksissa pyrimme palauttamaan maksamasi summan mahdollisimman nopeasti, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on saapunut meille. Takaisinmaksutapa riippuu tilauksen yhteydessä valitsemastasi maksutavasta.

Reklamointi
Mikäli huomaat toimittamassamme tuotteessa virheen, tulee sinun viipymättä reklamoida virhe kirjallisesti palveluntarjoajalle, saida@saidanverhoomo.fi.

Määrittelemme kohtuulliseksi ajaksi yhden viikon virheen havaitsemisesta. Arvioimme tuotteen viallisuuden ilmoitettuasi siitä meille reklamaatiossa. Ensisijaisesti korjaamme tuotteessa olleen virheen takuutyönä.

Riitatilanteissa käännymme Kuluttajaviraston puoleen ja noudatamme aina viraston antamia suosituksia. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saattaa riitatilanteet kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi). Ennen kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn viemistä kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Kuljetusvahingot
Kuluttajansuojalaki, joka turvaa oikeutesi asiakkaana, on voimassa tilatessasi tuotteitamme. Ota yhteys asiakaspalveluumme kysyäksesi tai ilmoittaaksesi kuljetusvahingosta.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (engl. GDPR, General Data Protection Regulation) mukaisesti. Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja säilytämme tietoja niin kauan kuin tarvitsemme tietoja kyseessä olevaa tarkoitusta varten.

- Tilausvahvistus ja tilauksen toimitus sekä tilaukseen mahdollisesti liittyvien kysymysten käsittely
- Asiakaspalvelutehtävien hoito
- Kuvastojen ja tarjousten lähettäminen
- Sähköpostiviestien lähettäminen asiakkaillemme
- Luottotietojen tarkistus

Voimme myös ulkoistaa palveluitamme ja jakaa henkilötietoja ulkoistettuja tehtäviä hoitaville palveluntarjoajille, ns. henkilötietojen käsittelijöille, jotka käsittelevät tietoja ainoastaan meidän puolestamme tarjottavien palveluiden suorittamiseksi ohjeidemme mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät auttavat meitä mm. seuraavien tehtävien hoidossa:
- Maksuratkaisut (luottokorttilaitokset, pankit ja muut maksupalveluiden tarjoajat)
- Markkinointi (paino ja jakelu, sosiaaliset mediat, media- tai mainostoimistot)
- IT-palvelut (palveluntarjoajat, jotka hoitavat tietojenkäsittelyjärjestelmiimme kohdistuvaa yllä- ja kunnossapitoa sekä teknistä käyttäjätukea)
- Asiakaspalvelu

Sinulla on oikeus:
- saada tietoa siitä, mitä henkilötietojasi olemme tallentaneet, sekä vaatia tietojen oikaisemista, poistamista tai tietojen käsittelyn rajoittamista
- kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin
- saada rekisterinpitäjälle tietoisesti antamasi sinua koskevat henkilötiedot ja siirtää ne järjestelmästä toiseen (esim. verkkoyhteisöpalvelusta toiseen)
- lähettää valitus tietosuojavaltuutetulle, jos emme mielestäsi noudata tietosuoja-asetuksen velvoitteita.

Force majeure

Saidan Verhoomo & Vintage Ky:llä on oikeus poiketa näistä ehdoista, mikäli poikkeamisen syy on jokin alla mainituista ja tämä syy estää, vaikeuttaa tai hidastaa kauppaehtojen täyttämistä.

Syitä ehdoista poikkeamiseen ovat muun muassa viranomaisten toimet, uudet tai muuttuneet lakisäädökset, työmarkkinoiden konfliktit, lakot, tulipalot, tulvat, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttavat onnettomuudet. Force majeure käsittää myös epänormaalit markkinatilanteet sekä markkinoihin ja tuotteisiin negatiivisesti vaikuttavat viranomaispäätökset, kuten esimerkiksi varoitusteksteihin liittyvät päätökset tai myyntikiellot ym.

Yhteystiedot

Saidan Verhoomo & Vintage Ky
2692635-4
0500-499 049
saida@saidanverhoomo.fi

Mustapuronkatu 26
15300 Lahti

Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä, ja pidätämme oikeuden muuttaa kauppaehtoja ilman erillistä ilmoitusta.