saidan logo png

Verhoomo Lahdessa,
Rautatienkatu 18

Verhoilemme kuluttajien ja yritysten huonekalut asiakkaan mielipidettä kuunnellen ja kunnioittaen. Kalusteiden uudelleen verhoilu on ekologisesti kannattavaa ja sillä saadaan pidennettyä huonekalujen elinikää. Kaikki työt tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Meiltä luonnistuu kaikki verhoilutyöt aina jakkaroista ja tuoleista sohviin, sekä ajoneuvoihin. Tule tutustumaan laajaan kangas -ja nahkavalikoimaamme!

Saidan Verhoomo on perinteinen verhoomo Lahdessa.

 

Soita meille: 050-049 9049
Tai laita sähköpostia: saida@saidanverhoomo.fi

PERINTEINEN VERHOILU

Perinteinen verhoilu on pitkäikäisin ja ekologisin tapa säilyttää perintö -ja tyylihuonekalut. Kun verhoilun tekee kerralla hyvin, niin kalusteet, jotka ovat kestäneet jopa 100-vuotta samoilla menetelmillä kestävät yhä edelleen ja saavat kaatopaikkakeikan sijaan uuden elämän kunnostuksen ja verhoilun myötä. Näin vanhasta tulee uutta.

verhoomo
Verhoomo Lahti

TEOLLINEN VERHOILU

Nykyaikaisissa huonekaluissa käytetään hieman erilaisia pehmusterakenteita, jotka ovat myös hyvä ja kestävä vaihtoehto. Vaahtomuovilla huonekaluun saa tehtyä erilaisia muotoja ja kalusteen pehmus suunnitellaan ergonomisesti juuri sinulle sopivaksi. Otamme myös paloturvallisuusasiat huomioon julkitiloihin ja ajoneuvoihin tulevissa verhoiluissa.

AJONEUVOVERHOILU

Teemme verhoiluja myös ajoneuvoihin, isoihin ja pieniin. Meillä on laaja valikoima erilaisia nahkoja, keinonahkoja, laminaattikankaita sekä alkuperäisiä materiaaleja erilaisiin harrasteajoneuvoihin. Tyypillisiä ajoneuvoverhoilutöitä ovat autojen penkkien ja moottoripyörän satuloiden verhoilut

Autoverhoilu
Verhoomo Lahti

PUUTYÖT JA PINTAKÄSITTELY

Huonekalun vaatiessa uutta verhoilua tarkastamme samalla sen puupinnat ja rakenteen liimauksen. Teemme erilaisia pintakäsittelyjä huonekalun sitä vaatiessa, esimerkiksi lakkaukset ja runkojen maalaus. Myös uusien puuosien valmistus onnistuu.

ROTTINGIN PUNONTA

Rottingin punonta on vanha, mutta kestävä menetelmä. Punontatöitä voidaan tehdä kahdella tavalla: vanhoihin huonekaluihin rottinki punotaan alusta asti käsin, mutta uudempiin huonekaluihin on saatavilla myös  valmista rottinkiverkkoa. Menetelmät ovat keskenään täysin erilaiset ja se valitaan aina samaksi, kuin millä huonekalu on aiemminkin toteutettu. Näin lopputulos kunnioittaa alkuperäistä työtä.

Verhoomo Lahti